Recomandat, 2020

Alegerea Editorului

Cum să dezactivați caracteristica Google Hangouts recent vizualizată

Ultima funcție văzută sau ultima activă a devenit o caracteristică obișnuită pentru majoritatea mesagerilor instant și Hangouts nu este diferită. Cu toate acestea, ultima caracteristică văzută este destul de teamă de unii, datorită faptului că oamenii vin să știe când le ignorați. Din fericire, Google a fost suficient de amabil pentru a vă oferi o opțiune pentru a dezactiva caracteristica ultima văzută a Hangouts. Deci, dacă vă confruntați cu probleme cu caracteristica Google Hangouts văzută ultima dată, iată cum să o dezactivați pe diferite platforme.

Dezactivați ultima vizionare în Clientul web sau extensia Hangouts Web

Dacă întâmpinați utilizarea serviciului Google Hangouts prin intermediul portalului său web, vă puteți conecta la contul dvs. Google în clientul web Hangouts. Apoi, apăsați pe butonul meniului hamburger pentru a aduce bara laterală.

Aici faceți clic pe " Setări ". În pagina Setări, decuplați opțiunea "Afișați când ați fost ultima dată online" pentru a dezactiva caracteristica ultima văzută.

De asemenea, puteți dezactiva ultima caracteristică activă a Hangouts prin extensia Chrome. Puteți să deschideți aplicația Chrome, să apăsați butonul de meniu al hamburgerului și din opțiuni, să deconectați opțiunea "Afișați când ați fost ultima persoană online" .

Dezactivați ultima vizionare în clientul Web Gmail

Dacă nu utilizați clientul web autonom sau extensia Hangouts și, în schimb, utilizați Hangouts în Gmail, puteți dezactiva ultima vizionare.

Pentru a face acest lucru, puteți să faceți clic pe numele dvs. și să debitați opțiunea "Afișați când ați fost văzută ultima dată online" .

Dezactivați ultima aplicație din aplicația Hangouts

Pe Android

Pentru a dezactiva ultimul ecran din aplicația Hangouts de pe un smartphone sau tabletă Android, trebuie doar să deschideți meniul pentru hamburger și să mergeți la Setări . Aici, selectați-vă contul .

Apoi, apăsați pe opțiunea " Împărtășeșteți-vă starea " și opriți doar comutarea pentru "Ultima văzută" .

Pe iOS

Dacă utilizați Google Hangouts pe un iPhone sau iPad, puteți doar să vă îndreptați către Setările din aplicație și să atingeți opțiunea " Stare ".

Aici, opriți opțiunea "Ultima activă" pentru a dezactiva ultima dată în Hangouts.

Opriți cu ușurință caracteristica ultima văzută din Google Hangouts

Ei bine, aceștia au fost niște pași simpli pentru dezactivarea ultimei vizionări din Google Hangouts. Fie că este vorba de PC, de Mac sau de telefonul smartphone, Google vă permite să dezactivați ultima persoană activă din Hangouts de oriunde, ceea ce este cu siguranță minunat.

În timp ce Google ar putea retrograda hangouturile pentru utilizatorii întreprinderi în viitor, nu va pleca oricând în curând. Deci, sperăm că acest tutorial simplu pe Hangouts este la îndemână pentru dvs.

Top