Recomandat, 2020

Alegerea Editorului

Cum să verificați permisiunile pentru Contul Google pentru aplicațiile terță parte

Când spunem că Google știe foarte multe despre noi, este o subevaluare, având în vedere cantitatea de informații personale în care se află pachetul nostru de conturi Google (este o mulțime). Cu toate acestea, nu numai Google are multe informații, chiar și aplicații terță parte accesează o mulțime de informații, datorită conectărilor la contul Google sau prin permisiuni Android. Această problemă a apărut recent, cu rapoarte care sugerează că jocul nebun popular Pokemon Go are "acces complet la cont" atunci când vă conectați la joc cu contul dvs. Google.

În timp ce Niantic, echipa din spatele jocului popular a rezolvat această problemă, există diverse alte aplicații ale unor terțe părți care ar putea avea permisiuni inutile pentru contul dvs. Google. Așa cum ne-am așteptat, informațiile dvs. în mâinile unor persoane greșite pot fi un dezastru, deci este important să păstrați un control al aplicațiilor conectate la contul dvs. Vestea bună este că Google vă permite să monitorizați cu ușurință permisiunile pentru contul Google pentru aplicații terță parte. Deci, fără alte semne, iată cum puteți verifica permisiunile contului Google pentru aplicațiile terță parte:

1. În primul rând, accesați pagina Web a Contului meu Google de pe PC sau de pe telefonul dvs. smartphone. Asigurați-vă că vă conectați cu contul Google principal pe care îl utilizați pentru a vă înscrie pentru aplicații noi.

Notă : dacă v-ați conectat deja, puteți să vă îndreptați direct către pagina "Aplicații conectate la contul dvs." și să săriți următorii doi pași.

2. În pagina Contul meu, mergeți la " Aplicații și site-uri conectate ".

3. Apoi, mergeți la " Gestionați aplicațiile ".

4. După care ar trebui să vedeți o listă a tuturor aplicațiilor care au permisiunile contului dvs. Google. Apoi puteți selecta o aplicație și atingeți " Eliminare ".

5. Apoi, un prompt va apărea pentru a confirma eliminarea permisiunilor, selectați " Ok ".

După ce ați terminat, aplicația sau jocul pe care îl alegeți nu vor mai avea acces la contul dvs. Google. Este important să rețineți că, odată ce eliminați permisiunile pentru contul Google pentru aplicații, este posibil să nu puteți utiliza funcțiile specifice acestora până când nu le acordați din nou acces. Cu toate acestea, puteți elimina accesul Pokemon Go, deoarece aplicația a fost rezolvată acum doar pentru a vă lua informațiile și numele dvs. de e-mail din contul dvs. Google.

Controlați aplicațiile conectate la contul dvs.

Ne bucurăm că pagina Contului meu Google vă permite să păstrați o verificare a permisiunilor pe care le obțineți aplicațiile din contul dvs. Google, considerând că securitatea personală este de o importanță majoră în această epocă. Pagina Contul meu oferă, de asemenea, o serie de opțiuni care ar trebui să vă ajute la consolidarea securității contului dvs. Google, astfel încât să puteți verifica și aceasta. De asemenea, puteți urma pașii menționați mai sus și apoi puteți reveni la capturarea unor Pokemon fără a vă îngrijora de permisiunile din contul dvs. Google.

Top